Vem är impulsetraitor?

Jag heter Oscar och är 26 år gammal. Jag bor för närvarande i Norrköping med min sambo Ancie och min son Isac. Jag jobbar på Ericsson i Linköping med utveckling av GSM-nätet.

Den här bloggen kommer handla en hel om mitt liv och mina funderingar kring detsamma. Såklart kommer det mesta jag skriver om reflektera mina intressen, som till stor del består av:

  • Tv- och datorspel
  • Musik och gitarrspelande
  • Saltvattensakvarier
  • Webdesign och annan mjukvaruutveckling

Jag hoppas att du kommer trivas här hos mig. Kom ihåg att du enkelt kan hålla koll på inlägg och kommentarer med hjälp av RSS.

Men var kommer då namnet impulsetraitor ifrån? Jo när vi spelade Quake i på skolorna i gymnasiet (en ar lärarna tyckte att vi spelade som “små grisar”) så behövde jag ett manligt och skräckinjagande namn som skulle få mina motståndare på fall. And that, as they say, is that.