Vilken är den roligaste japanska YouTube-videon?

Jag har de senaste dagarna fått reda på vilken som är världens sämsta låt genom Ancies och Tobias bloggar, och har blivit lite inspirerad. Japaner har länge visat sig ha betydligt högre smärttröskel, tokighetsfaktor och förmodligen mindre sannolikhet att bli stämda än oss västerlänningar. Detta har inte minst framkommit på YouTube, och jag eftersöker nu de mest idiotiska japanska videorna någonsin. För att lätta upp stämningen lite så tänkte jag ge er ett antal inspirationskällor. Varsågoda!

Ski Resort Spa Prank

100 vs. 1

Japanese Toilet Prank

Human Tetris

Japanese Pacman

Wacky Olympics

Nu vill jag se fler sinnessjuka reklamfilmer, pranks och andra tokigheter. The Die is Cast!

Taggar: , ,

Läs också

5 svar på Vilken är den roligaste japanska YouTube-videon?

 1. Ancie:

  Helt otroligt att man får göra så utan att bli stämd! Roligt är det dock! :-)

 2. Tobias:

  he he :) Ja, de är ju ganska skojiga allihop, men spa-massage-fotölj-fällan är ändå överlägsen tycker jag… Så jäkla oväntat och säkert lite traumatiskt för de utsatta, men gud va kul för oss som tittar! :P

 3. Stoffe:

  Bra allihop! :) :) men jag vill ha fler 3 är för lite… :)

 4. impulsetraitor:

  Hehe =) Nu har jag lagt ut betet, så nu får ni komma med egna förslag.

  Om jag får några bra tips så samlar jag dem här.

 5. impulsetraitor:

  Nu har jag lagt till tre nya filmer. Jag är ständigt på jakt efter fler!

Svara